De diverse opdrachtgevers van VIB Isolatietechniek


In de 45 jaren dat VIB Isolatietechniek bestaat, is een groot portfolio opgebouwd met een diversiteit aan opdrachtgevers. Niet alleen een diversiteit in sector, maar ook in omvang. In deze blog blikken we terug op een bijzonder, recent project in de sector Zuivel: FrieslandCampina.

FrieslandCampina: een opdrachtgever van grote omvang
De onderneming FrieslandCampina behoort met zijn jaaromzet van 11,3 miljard euro tot de zes grootste zuivelondernemingen ter wereld. Niet alleen zorgt FrieslandCampina voor de bekende consumentenproducten als zuiveldranken, kindervoeding, kaas en desserts, ook levert het bedrijf producten aan professionele afnemers. Hierbij kunt u denken aan room- en boterproducten aan bakkerijen en horecabedrijven. Tot slot levert FrieslandCampina wereldwijd ingrediënten en halffabricaten aan producenten van kindervoeding, de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie.

Het bedrijf telt ruim 22.000 medewerkers en heeft een centraal kantoor dat is gevestigd in Amersfoort. De rest van de vestigingen is verspreid over 32 landen en de producten vinden hun weg naar meer dan 100 landen in Europa, Azië en Afrika.
Voor VIB Isolatietechniek dus een erg interessante opdrachtgever van zeer grote omvang. 

 

Een bijzonder project voor VIB Isolatietechniek
VIB Isolatietechniek heeft sinds haar oprichting te maken gehad met een diversiteit aan opdrachtgevers. Het project voor FrieslandCampina te Beilen is een voorbeeld van één van de grotere projecten. Met een lange doorlooptijd van ruim een jaar is dit project al zeer bijzonder te noemen. Het secuur en precies te werk gaan gedurende de verschillende fases, zorgden voor deze lange doorlooptijd, maar ook voor een succesvolle afronding.

In opdracht van de Friso Bouwgroep heeft VIB Isolatietechniek bij FrieslandCampina te Beilen de gevelbekleding en de dakpanelen verzorgd voor de nieuwbouw van het palletiseergebouw, transportbrug, docks en PKV-gebouw. Een project waarbij vooral ook de veiligheid tijdens de bouw op de eerste plaats diende te staan. Een belangrijk punt waar dan ook continu veel aandacht aan is besteed. 

VIB Isolatietechniek, ook iets voor u?
Het project voor FrieslandCampina was al met al een bijzonder en groot project. Dit betekent echter niet dat alleen projecten van grote omvang bijzonder kunnen zijn. Voor diverse opdrachtgevers, ook opdrachtgevers van kleinere omvang, hebben wij mooie opdrachten uitgevoerd. Benieuwd naar alle projecten van VIB Isolatietechniek? Bekijk de projecten en zie of we ook iets voor ú kunnen betekenen. Naast standaardproducten bieden wij ook maatwerk!