Isolatiemonteur? Dat is leren, leren, leren


Leren, dat doen we elke dag weer opnieuw. Binnen VIB Isolatietechniek zijn we bezig onze producten en diensten te blijven ontwikkelen en daardoor verbeteren. Alle medewerkers van VIB zijn dagelijks bezig zichzelf te ontwikkelen, alleen dan kunnen we groeien als bedrijf.

De bouw, een snel veranderende branche. Onze focus ligt op de geïsoleerde bouwsystemen, dat is waar wij al meer dan 45 jaar goed in zijn. Hier kunnen we alleen goed in zijn als wij blijven; leren, leren, leren.

 

Hoe zie jij de toekomst? Binnen VIB bieden wij de mogelijkheid te leren. Onze voormannen hebben heel veel kennis van onze productieprocessen en uiteraard van onze producten. Sta jij aan het begin van de carrière en wil je graag leren en doorgroeien? Dan ben jij bij VIB op het juiste adres. Maar zoals wij zeggen; ‘Je moet blijven leren, leren, leren.’ Alleen dan kun je de beste worden.

Heb jij deze ambitie, ben je handig en ben je gedreven om door te groeien binnen een organisatie als VIB? Neem dan contact met ons op: 024 – 34 35 400.