Kantoorunits


Naast het leveren en monteren van geïsoleerde gevels, binnenwanden, koel- en vriescellen, luchtkanalen en deur- en raamsystemen, zorgt VIB Isolatietechniek er ook voor dat ruimtes volledig worden afgewerkt. Daar hoort het leveren en monteren van een kantoorunit (inclusief deuren en ramen) in bijvoorbeeld een productieruimte ook bij.

Kantoorunits

Kantoorunit, kantoorkamer, kantoorruimte allemaal verschillende benamingen waarmee hetzelfde wordt bedoelt. Namelijk een afgesloten ruimte in een groter geheel. VIB Isolatietechniek levert geen prefab kantoorunits. Wij zorgen er juist voor dat kantoorunits en alle andere ruimtes volledig voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten. De afmetingen, deuren, ramen en afwerking worden in samenspraak projectmatig bepaald.

Het overgrote deel wordt in onze eigen fabriek geproduceerd. Hierdoor is sprake van een korte doorlooptijd. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over kantoorunits, (nieuw)bouw of renovatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via 024-34 35 400!