Kostenbesparing met isolatiesystemen


In tijden van crisis proberen we allemaal ons hoofd boven water te houden. We zoeken naar mogelijkheden om onze kosten te verlagen; we zijn op zoek naar duurzame oplossingen.  VIB Isolatietechniek denkt graag met je mee, onder andere met goede en duurzame isolatiesystemen!

Waarom isoleren?
In de zomer wil je het liever niet te warm hebben binnen, in de winter mag de warmte het huis niet te snel verlaten. Hoe beter je je eigen woning isoleert, hoe minder energie je verliest. Maar hoe zit dat met je bedrijfsruimte? Isolatie van deze ruimte is vaak minstens zo belangrijk! Of het nu gaat om ruimtes die koud moeten blijven of ruimtes die juist warm moeten zijn, verlies van deze warmte of koude is altijd zonde! Elke branche heeft uiteraard zijn eigen behoefte voor het soort isolatie. Een levensmiddelen bedrijf zal een andere isolatie nodig hebben dan bijvoorbeeld een medisch laboratorium.

Hoe kan jouw organisatie kosten besparen?
Bedrijfsruimtes zijn vaak groot (en hoog) en het verwarmen of juist koelen van deze ruimtes kost daarom erg veel energie. Door het plaatsen van goede isolatiesystemen, kan tot wel 30% bespaard worden op je energierekening. Omdat het vaak om grote ruimtes gaat, is de kostenbesparing in verhouding ook groot.
Naast een verlaging van de energierekening, is het plaatsen van deze isolatiesystemen ook een duurzame oplossing. Het is een eenmalige investering , welke zich uiteindelijk in de loop der jaren vanzelf terug betaalt.
Isolatiesystemen van VIB Isolatietechniek zijn van goede kwaliteit en worden door kundige monteurs gemonteerd en afgewerkt. Hierdoor gaan deze systemen jaren mee en kunnen ze onderhouden worden met lage kosten. Dit is met name een financieel voordeel voor de lange termijn.

 

De voordelen op een rijtje

  • weinig tot geen verlies van warmte of koude;
  • lagere energiekosten;
  • besparing tot wel 30% op de energiekosten;
  • voorkomen van bederf van bv. levensmiddelen;
  • mogelijkheid tot brandveilig beveiligen;
  • duurzame oplossing;
  • weinig onderhoud.

Naast bovenstaande voordelen is er nog één bijkomend voordeel: door goede isolatiemaatregelen als organisatie, lever je tevens een bijdrage aan een beter milieu!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op of laat je terugbellen door één van onze medewerkers.