fbpx

Werkwijze

Onze werkwijze

Contactgegevens

  • Bijsterhuizen 11-62
  • 6546 AS NIJMEGEN
  • KvK: 09135067

Werkwijze

“Wij maken, wat u wilt”

Niet de producten, maar uw wensen staan bij VIB Isolatietechniek centraal. Naast een groot aantal standaard producten, leveren wij maatwerkoplossingen, welke exact aansluiten op uw wensen. Dat is onze werkwijze: duidelijk, no-nonsense en resultaat gericht.

De klant centraal

Situaties en werkomgevingen verschillen, branches hebben specifieke (voedselveiligheid)eisen en opdrachtgevers verschillende wensen. Daarom leveren wij oplossingen geheel op maat.

Afmetingen, uitvoeringen en indeling van ruimtes, deuren, ramen en sandwichpanelen worden projectmatig bepaald. Hierdoor kunt u efficiënt werken en optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimtes. Bovendien voorkomt u verlies van kostbare ruimte en energie.

Laat u daarom vrijblijvend adviseren door een van onze verkoopadviseurs. Samen met u zoeken wij naar een passende oplossing, waardoor u weer jaren vooruit kunt.

Flexibiliteit

Een groot deel van de producten worden in onze eigen fabriek gemaakt. Hierdoor kunnen wij snel leveren en beginnen met bouwen. Wij werken met eigen monteurs en zijn hierdoor niet afhankelijk van derden.

Ook is het eenvoudig de producten aan te passen, waardoor ze naadloos aansluiten op uw wensen.

Wij zullen de werkzaamheden zoveel mogelijk naar uw wensen inplannen. Zijn er belangrijke audits of keuringen? Dan zal VIB de werkzaamheden voor deze tijd gereed hebben! Zo kunt u met een gerust hart uw keuring tegemoet gaan.

Hoge kwaliteit

Wij leveren alleen kwaliteit, voor minder doen wij het niet. Investeren in een VIB product betekend duurzaam investeren. Doordat de producten in eigen fabriek worden gemaakt, wordt een constante kwaliteit gegarandeerd. De producten worden gemaakt uit hoogwaardige materialen zoals RVS, aluminium, staal en diverse soorten kunststof. Deze producten zijn bij ons constant op voorraad, waardoor lange levertijden niet van toepassing zijn.

De producten benodigen weinig tot geen onderhoud. Hierdoor snijdt het mes aan twee kanten. Enerzijds wordt u niet onnodig opgehouden door onderhoud. Anderzijds bespaart u op de onderhoudskosten.

Hygiëne bouwsystemen

VIB is gespecialiseerd in het leveren en monteren van foodsafe bouwsystemen. Veel levensmiddelen producenten, slachterijen en visverwerkingsbedrijven, waaronder bekende multinationals, kiezen voor onze foodsafe producten. Wij zijn bekend met de Europese regelgeving voor voedselveiligheid en keurmerken als H.A.C.C.P. en R.V.V.

Hygiëne, onderhoudsvrij en duurzaam, zijn de kernwaardes van onze foodsafe bouwsystemen. Alle producten zijn leverbaar met foodsafe coating of in RVS-uitvoering. RVS heeft een fraaie uitstraling en biedt toekomstgericht grote voordelen. De kans op roestvorming is vrijwel nihil, waardoor ook bij intensief gebruik de voedselveiligheid gegarandeerd is.

Ook voor onderhoud en renovatie van bestaande wanden, plafonds en deuren, bent u bij ons op het juiste adres. Wij voeren periodiek preventieve onderhoudsinspecties uit, conform de geldende voedselveiligheids-richtlijnen. De knelpunten komen aan het licht en kunnen tijdig aangepakt worden. Hierbij is dubbel voordeel te behalen. Enerzijds zorgt u voor een veilige werkomgeving (ARBO) en anderzijds voorkomt u productkwaliteitsverlies en problemen tijdens de audit.

Bel me terug

Wilt u terug gebeld worden?
Dat kan altijd natuurlijk!

© 2019 VIB Isolatietechniek | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
Webdesign: WIWI Websolutions