Over VIB Isolatietechniek

Onze missie
Wij willen in onze markt de beste op maat diensten en producten leveren met de beste kwaliteit. Al onze projecten betreffen maatwerk. Dit houdt in dat alle projecten die wij uitvoeren in overleg met de klant precies zo kunnen worden gemaakt als gewenst. Onze producten worden grotendeels gefabriceerd in onze eigen productiehal. Deze is net als ons hoofdkantoor gevestigd op het industrieterrein Bijsterhuizen te Nijmegen. Onze verkopers zijn ervaren adviseurs, die uw ideeën in overleg uitwerken tot een perfect project. Met onze aanwezige ervaring, kwaliteit, service en betrouwbaarheid hebben wij de sleutel tot succes.

Wij zorgen voor professioneel isolatiewerk. Dit is niet alleen een kwestie van kennis en kunde, maar ook van inzet en betrokkenheid van de medewerkers. Stuk voor stuk zijn zij vaklieden die iedere dag opnieuw bewijzen in staat te zijn om topprestaties te leveren. Dit is voornamelijk te merken aan de hoge kwaliteit en snelheid waarmee projecten worden aangepakt en gerealiseerd.

Producten
Het leveren en monteren van geïsoleerde buitengevels, binnenwanden, koel- en vriescellen, luchtkanalen en deur- en raamsystemen behoren tot onze specials. Deze toepassingen kunnen onder andere worden gebruikt voor de bouw van een productiehal, opslag of zelfs een compleet distributiecentrum. Wij zorgen ervoor dat de ruimtes voor uw organisatie compleet en uniek zijn. Het monteren van sociale ruimtes, toiletgroepen, vloerafwerkingen hotrooms en rvs-werken zoals stootranden en aanrijdbeveiliging is voor ons geen enkel probleem, wij doen nog veel meer! Onderhoudsinspecties en renovaties behoren ook tot onze diensten. Denk hierbij aan dak-, wand-, en plafondrenovaties.

Ook voor de bouw en ontwerp van een clean-room is VIB Isolatietechniek de juiste partner. Een eigen VIB modulair wand- en plafondsysteem dat voldoet aan de nieuwste technologie zit ook in ons duurzame assortiment. Hygiënisch bouwen dat is eveneens onze kracht. Onze producten zijn ook te verkrijgen in foodsafe en hi-care uitvoeringen, die evengoed duurzaam en onderhoudsvrij zijn. Lees meer over onze werkwijze en collega’s.

Belangrijke mijlpalen

De geschiedenis van ons bedrijf laten we graag zien door middel van een interactieve tijdlijn. Een aantal van onze prestaties bevatten een link waar een beschrijving van deze gebeurtenis te lezen is.