Project in uitvoering: VIB helpt uit de brand!


In april 2021 is door een grote brand veertig procent van het bedrijfspand van onze gewaardeerde klant weggevaagd. Door de plaatsing van een brandwerende wand bij de aanbouw van dit pand, is een groot deel bespaard gebleven. Zo zie je maar weer dat het plaatsen van brandwerende producten nooit overbodig is. Door het vuur en de hitte is deze wand wel aangetast waardoor renovatie nodig is. Het volledige pand is na de brand gestript en wordt overnieuw opgebouwd.

Afgelopen week hebben wij onder andere verzinkt stalen dakplaten geplaatst. Deze platen zijn duurzaam en hebben een beschermlaag waardoor roestvorming nauwelijks voorkomt. Een lange levensduur bij goed onderhoud is gegarandeerd. Onder dit geplaatste dak zullen nieuwe productielijnen worden geïnstalleerd, zodat de fabriek weer volop snoep kan produceren.

Twee van onze vaklieden hebben daarnaast een buitengevel van maar liefst 87 meter geplaatst en gemonteerd in een periode van maar twee dagen. Dat is vakmanschap ten top!

De plaatsing- en montagewerkzaamheden zullen de komende periode worden vervolgt. Onder andere zullen er nieuwe binnenwanden worden geplaatst. Wil jij op de hoogte blijven van onze werkzaamheden en onze bedrijf? Volg onze socialmediakanalen!