LikeMeat te Oss


Voorstelling
LikeMeat produceert vlees zonder vlees? Plantaardige producten die jou toch de beleving van vlees geven. Deze vega producten produceert onze klant!

De producten hebben de smaak en textuur van dierlijk vlees maar worden gemaakt van plantaardige producten. Het verschil in smaak is moeilijk op te merken. LikeMeat staat voor een verantwoorde en duurzame keuze. Bij de vervaardiging dit plantaardige vlees wordt veel minder land en water gebruikt dan bij de productie van dierlijk vlees. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van onze samenleving, net als onze klant vinden wij mens en milieu belangrijk. Wij houden bewust rekening met de impact van onze organisatie en bedrijfsprocessen.

Projectverloop
De productievestiging in Oss heeft uitbreiding en vernieuwing nodig om een nieuwe productielijn in gebruik te nemen en aan de verwachtingen van een optimale faciliteit van LikeMeat te voldoen. VIB Isolatietechniek is ingeschakeld om in samenwerking met andere partijen ervoor te zorgen dat de wensen van LikeMeat worden waargemaakt. Het volledige pand is gestript waarbij alleen de buitenschilders zijn blijven staan. Vanaf hier is het pand opgebouwd en uitgebreid. We zijn gestart met de bouw van de buitengevel en het aanbrengen van dakpanelen, daarna is de binnenkant gemonteerd.

Doordat het pand eerst is gestript, hebben we ervoor kunnen zorgen dat het eerste onderdeel van de renovatie van het pand zoals verwacht kon worden gerealiseerd. De tweede fase van de bouw bij dit mooie bedrijf is in volle gang. Hierover later meer!

Om het eerste deel van dit project te kunnen voltooien zijn onder andere de volgende producten op locatie door onze toppers van collega’s gerealiseerd:
– 10 RVS wandramen
– 2 snelroldeuren
– 6 koelhefschuifdeuren
– 3 twee-vleugelige bedrijfsdraaideuren
– 1 éen-vleugelige bedrijfsdraaideur
– 245 vierkante meter geïsoleerde dakpanelen
– 1235 vierkante meter geïsoleerde foodsafe wanden