Mead Johnson b.v. te Nijmegen


Voorstelling
Voor meer dan een eeuw, neemt Mead Johnson Nutrition het voortouw in de ontwikkeling van veilige, kwalitatief hoogwaardige, innovatieve producten om te voldoen aan de voedingsbehoeften van zuigelingen en kinderen. Met meer dan 70 producten in meer dan 50 landen, zijn de producten van Mead Johnson vertrouwd door miljoenen ouders en professionals in de gezondheidszorg over de hele wereld.

Projectverloop
Het project bij Mead Johnson is een perfect voorbeeld project van de mogelijkheden binnen VIB Isolatietechniek. VIB Isolatietechniek heeft bij dit project voor Mead Johnson de navolgende onderdelen uitgevoerd:

  • 81,11 m² geïsoleerde binnenwanden
  • 25 m² geïsoleerde gevel
  • Bedrijfsdraaideuren één-vleugelig a 1.000 x 2.500 mm

De bestaande Air Heater bij Mead Johnson was verouderd en moest vervangen worden door een nieuwe Air Heater, Omdat deze taak uitgevoerd werd is in overleg met de opdrachtgever besloten om meteen de gehele ruimte een opknapbeurt te geven. Er is een gat gemaakt in de bestaande gevel, zo kon gemakkelijk de Air Heater naar buiten getransporteerd worden. De bestaande Metal Stuc wanden zijn door derden gedemonteerd en verwijderd. VIB Isolatietechniek heeft naast geïsoleerde binnenwanden ook een bedrijfsdraaideur gemonteerd. Nadat de nieuwe Air Heater gemonteerd was hebben wij de gevel dicht gemaakt met geïsoleerde gevelpanelen, met daar overheen blauw damwand. Zo krijgt de gevel de nette uitstraling, die voorheen ook aanwezig was.