Van Leendert Group te Maastricht


Voorstelling
Van Leendert Group is een van de grootste wildimporteurs van Europa en is gevestigd in Nederland, Argentinië, Chili en Polen. Van Leendert Group biedt een gevarieerd assortiment ‘wild’-producten dat onder andere bestaat uit haas, hert, zwijn, ree en gevogelte.

Projectverloop
Van Leendert uit Maastricht is voor ons zeker geen onbekende! De geschiedenis gaat terug naar 1985, toen wij het vrieshuis voor het eerst gerenoveerd hebben met een twee componenten isolatielaag, dampdichte buitenschil en stalen damwandbeplating als afwerking.

Na een werkbezoek en het bekijken van de oude (handgemaakte) werktekeningen uit 1985 is een passende offerte opgemaakt. Naar aanleiding daarvan heeft VIB Isolatietechniek de recente renovatie van het vrieshuis en een upgrade van de machinekamer mogen realiseren. Tevens is de dakbedekking- en isolatie van het vrieshuis en de machinekamer vervangen.

Door deze renovatie is het vrieshuis en de machinekamer voor de komende jaren weer verzekerd van dampdichte- en weerbestendige gevels. Deze sluiten geheel volgens design prachtig aan op de gevels van het aangelegen kantoor.

Bekijk de foto’s om een beeld te krijgen van de bouwwerkzaamheden en de geleverde producten. Bij de renovatie van het vrieshuis en een upgrade van de machinekamer is het volgende geleverd en gemonteerd:

• 900 m² demontage van bestaande gevelbeplating met HWA (hemelwaterafvoer) buizen
• 900 m² herstellen van bestaande dampremmende laag
• 900 m² stalen gevelbeplating, golfprofiel, vrieshuis
• 250 m² stalen gevelbeplating, golfprofiel, machinekamer
• 12 st HWA (hemelwaterafvoer) buizen
• 2 st Vriesluiken

Jouw bedrijfspand opknappen? Door heel Nederland renoveren en bouwen wij bedrijfspanden. Door middel van renovatie ziet uw gebouw er weer als nieuw uit en jaren weer voorzien van een perfecte isolatie.

VIB Isolatietechniek denkt graag mee over de mogelijkheden en zorgt voor een perfecte uitvoering. Neem direct contact met ons op!