Sluit jij je aan bij het VIB team?


Sluit jij je aan bij het VIB team?

VIB Isolatietechniek, een familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 45 jaar bestaat en gevestigd is te Nijmegen. Waar we ooit begonnen als echte vrieshuisbouwers, zijn we inmiddels uitgeroeid tot veel meer dan dat. De core business is nog steeds onze isolatie bouwsystemen. Het leveren en monteren van geïsoleerde buitengevels, koel- en vriescelsystemen, geïsoleerde plafonds en binnenwanden, deur- en raamsystemen behoren tot onze specialiteit.
Naast dat wij het erg belangrijk vinden dat we hoge kwaliteit leveren aan onze klanten, vinden we persoonlijk contact met onze klanten, leveranciers en (potentiële) medewerkers net zo belangrijk.

Sinds de start van VIB zijn we aan het ontwikkelen, groeien, vallen en weer opstaan. Dit maakt dat wij helemaal achter onze hedendaagse producten en diensten staan. Uiteraard blijven we groeien in een markt die alleen maar mooier wordt. Meer verschillende technologieën, meer, meer en groter. In deze markt staan wij sterk door maar twee simpele ding: ervaring en kennis. Uiteraard is het makkelijk om dat te zeggen, maar in die 45 jaar hebben we veel kunnen leren en kunnen optimaliseren. Met beide facetten zijn we nog steeds elke dag bezig. Die ervaring en kennis zit voornamelijk in ons VIB team. Een aantal van onze VIB’ers is al meer dan 25 jaar bij ons in dienst en daarnaast kent VIB nog een mooie club van medewerkers die meer van 12,5 jaar bij ons in dienst is.

 

Naast die ervaring vinden we dat we veel kunnen leren van nieuwe knappe koppen. Zowel op kantoor, in de fabriek en op de bouw sluiten er elk jaar weer nieuwe collega’s aan. Onze projecten worden met veel aandacht en zorgvuldigheid uitgevoerd, maar daarnaast houden we onze belangrijke no-nonsense cultuur behouden. Iedereen voelt zich verantwoordelijk voor zijn deel van het totaalpakket, maar daarnaast voelen we ons allen ook verantwoordelijk voor het geheel.

Wil jij ook leren, ontwikkelen, doorgroeien en lol maken?
Momenteel zijn we op zoek naar monteurs die onze buitendienst komen versterken en daarnaast naar een werkvoorbereider/tekenaar.

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of een goed gesprek.

We zien je snel!

(foto: deel van ons VIB team – fotograaf: Anita Pantus)