Tovenaars in temperaturen, de slogan is terug!


Volledig geïsoleerde ruimtes met geïsoleerde buitengevels, binnenwanden, koel- en vriescellen, luchtkanalen en deur- en raamsystemen, dat lijkt voor de buitenwereld soms net toverkunst.

Dit is natuurlijk niet alleen een kwestie van kennis, kunde en ervaring maar ook van inzet en betrokkenheid van onze medewerkers. De producten die wij leveren en monteren zijn niet alleen maar functioneel, deze hebben een prachtige uitstraling en zijn van goede kwaliteit. Luxe in meerdere opzichten dus! Alleen een functioneel gebouw is in deze tijd niet meer voldoende.

Naast tovenaars in temperaturen zijn we ook tovenaars in het ontwerpen van complete en unieke ruimtes. Maatwerk is één van onze kernwaarden. Niet de producten maar wensen staan centraal. Om deze wensen te kunnen vervullen zijn kunde, verstandige keuzes maar bovenal creatieve invulling van groot belang. Situaties en werkomgevingen verschillen, daarnaast hebben de verschillende branches specifieke (voedselveiligheid)eisen en opdrachtgevers uiteenlopende wensen. Afmetingen, uitvoeringen en de indeling van ruimtes, deuren, ramen en sandwichpanelen worden projectmatig bepaald. Alles zodat onze klant efficiënt kan werken en er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de ruimtes.

VIB Isolatietechniek heeft de ambitie om samen met haar medewerkers te blijven groeien, ontwikkelen en natuurlijk meegaan met de tijd. Onze vaardigheden aanscherpen en relevant blijven in de veranderende economie is ontzettend belangrijk. Dit jaar vieren we ons 45-jarig jubileum, dat mede door toewijding van onze medewerkers en het vertrouwen van onze klanten tot stand is gekomen. Wij vinden het belangrijk dat we niet alleen naar de toekomst kijken, maar ook stilstaan bij prestaties die (in het verleden) geleverd zijn. Wij willen in onze markt de beste op maat diensten en producten leveren met de beste kwaliteit. Een jubileum van 45 jaar bereik je natuurlijk niet zomaar! De slogan ‘Tovenaars in tempraturen’ die dertig jaar geleden werd gehanteerd is terug!

‘Een perfecte omgeving, daar zorgen wij voor!’ Voor ons is dat een koud kunstje.