VIB is uw partner in crime


Inspelen op de wensen van de klant klinkt leuk, maar wat houdt het precies in? Hoe doet VIB Isolatietechniek dat?
Binnen VIB vinden wij het belangrijk te fungeren als uw partner in crime. Wanneer u een probleem heeft, zullen wij u advies op maat geven. Dit advies is gebaseerd op de informatie die wij uitvoerig bespreken in een gesprek bij u op locatie. Zo kunnen wij meteen een beeld krijgen van de locatie, plannen en wat u voor ogen heeft.

Uiteraard kunt u ook bij ons kantoor in Nijmegen langs komen om een kijkje te nemen in onze showroom. Hier vindt u een aantal van onze producten op een rijtje. Op deze manier geven wij de klant een voorbeeld, zodat wij in samenspraak deze ideeën kunnen verwezenlijken bij u op locatie.

 

Daarnaast werken er bij VIB specialisten die alle kennis hebben van onze producten en diensten. Met deze kennis kunnen wij een advies op maat maken. Maar naast ervaring, vinden wij het ook belangrijk te luisteren naar nieuwe frisse winden. Alleen op deze manier kunnen wij ons blijven ontwikkelen. Dit doen bij onder andere door regelmatig op de verschillende afdelingen studenten te laten meelopen, of waar zelfs verschillende afstudeeropdrachten worden uitgevoerd. De adviezen van studenten worden intern besproken en tevens vaak geïmplementeerd.

Zoekt u voor uw nieuwbouw of uitbreiding een partner in crime? We komen graag bij u langs, of nodigen u uit om onze producten te bekijken. We horen graag van u.