VIB Isolatietechniek is SBB erkend leerbedrijf!


Een goede stage is de beste manier om jouw carrière te starten! Als erkend leerbedrijf kunnen wij, leerlingen van het mbo begeleiden en opleiden.

Tijdens jouw stage word je begeleidt door ervaren medewerkers en een persoonlijke coach. Jouw enthousiasme en leergierige instelling zijn voor ons het allerbelangrijkst. Onze collega’s helpen jou bij het leerproces en zorgen ervoor dat jij je kunt ontwikkelen.

Jouw persoonlijke coach helpt jou invulling te geven aan stageopdrachten waardoor jij jouw leerdoelen kan behalen. Leren en ontwikkelen is een belangrijk aspect in onze organisatie. Alleen dan kun je de allerbeste worden in jouw vakgebied. Uiteindelijk heeft onze organisatie hier ook profijt van.

Door verantwoordelijkheid te nemen en kansen aan te grijpen, kun je het beste uit jezelf én je stage halen. Als jij bij ons op je plek zit heb je, na het behalen van je diploma, uitzicht op een vaste baan! Neem ook een kijkje op onze Werken bij pagina, waar je onder andere verhalen van onze medewerkers kunt lezen. Hier vind je ook de opleidingen waar wij stages voor aanbieden.

Wij kunnen niet wachten op kennis met jou te mogen maken. Neem direct contact met ons op via een e-mail naar recruitment@vib-isolatie.nl of bel ons op telefoonnummer 024-34 35 400.

Tot snel!