Solliciteren bij VIB Isolatietechniek!

Waar we voor staan

Om het beste uit jezelf en uit ons bedrijf te halen vinden wij het van belang dat je weet wat ons bedrijf doet, wat onze ambitie is maar ook hoe wij met jou omgaan en van jou verwachten.

Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk aspect binnen onze organisatie. In onze organisatie kan je alles bereiken wat je wil, maar dit moet natuurlijk ook bij ons bedrijf passen. We zijn een echt familiebedrijf waar we willen dat iedereen zich prettig voelt.

We voelen ons zowel zakelijk als emotioneel met elkaar verbonden, waarbij we een hoge mate van begrip en respect voor elkaar hebben. VIB Isolatietechniek is een platte organisatie waar je nieuwe ideeën kan bespreken en deze serieus worden genomen.

In het uitvoeren van de werkzaamheden krijg je veel vrijheid. We gaan er vanuit dat je zelf binnen de lijnen je werkzaamheden kunt vormgeven. Naast dat we onze collega’s ontzettend belangrijk vinden zijn er nog veel meer aspecten waar we aandacht aan besteden. Lees bijvoorbeeld meer over onze werkwijze en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Open sollicitatie

Staat jouw ideale baan niet tussen de vacatures? Stuur ons een open sollicitatie, wij zijn altijd op zoek naar gedreven, flexibele en leergierige collega’s. Denk jij een toevoeging te zijn aan ons team? Stuur jouw motivatie en CV naar recruitment@vib-isolatie.nl. Mogelijkheden zijn er bij ons genoeg!

Vacatures

Werken bij VIB Isolatietechniek

Kom te weten wat onze collega’s vertellen over het VIB Isolatietechniek team en de werkzaamheden. Lees hier en op onze nieuwspagina waarom zij graag deel uitmaken van onze organisatie!


‘Iedere dag probeer ik alles op rolletjes te laten verlopen, daar zit de meeste uitdaging in mijn functie. Ik ben trots op de saamhorigheid in ons team, waarbij iedereen de drive heeft om er echt voor te gaan en hart voor de zaak heeft! Bijna altijd heerst er een goede sfeer en er is ruimte voor ontwikkeling. VIB Isolatietechniek is een flexibele partner die meedenkt in het belang van de klant en haar werknemers!’

Verkoper bij VIB Isolatietechniek


‘Mijn functie brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Grote projecten met heel veel panelen, dat vind ik het mooiste aan mijn werk. Om bij te dragen aan het succes van de organisatie lever ik altijd netjes werk af. In mijn werk heb ik veel vrijheid en kom ik op verschillende plekken en organisaties. Onze club zorgt vaak voor veel gezelligheid en we zorgen voor een snelle levering met een mooi maar duurzaam eindresultaat.’

Voorman bij VIB Isolatietechniek


‘De vrijheid, het afwisselende werk en de fijne collega’s zorgen ervoor dat ik het naar mijn zin heb. Deze week ben ik nog bezig geweest met een klus die ik in de afgelopen jaren nog niet voorbij heb zien komen. VIB Isolatietechniek biedt goede werkomstandigheden. Om werkzaamheden goed uit te voeren en mezelf te ontwikkelen, heb ik een opleiding tot lastechnicus gevolgd.’

Lasspecialist & allround fabrieksman bij VIB Isolatietechniek