fbpx

Een kijkje in onze keuken

VIB Isolatietechniek, een familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 42 jaar bestaat en gevestigd is te Nijmegen. Waar we ooit begonnen als echte vrieshuisbouwers, zijn we inmiddels uitgeroeid tot veel meer dan dat. De core business is nog steeds onze isolatie bouwsystemen. Het leveren en monteren van geïsoleerde buitengevels, koel- en vriescelsystemen, geïsoleerde plafonds en binnenwanden, deur- en raamsystemen behoren tot onze specialiteit.

Naast dat wij het erg belangrijk vinden dat we hoge kwaliteit leveren aan onze klanten, vinden we persoonlijk contact met onze klanten, leveranciers en (potentiële) medewerkers net zo belangrijk.

Sinds de start van VIB zijn we aan het ontwikkelen, groeien, vallen en weer opstaan. Dit maakt dat wij helemaal achter onze hedendaagse producten en diensten staan. Uiteraard blijven we groeien in een markt die alleen maar mooier wordt. Meer verschillende technologieën, meer, meer en groter. In deze markt staan wij sterk door maar twee simpele ding: ervaring en kennis. Uiteraard is het makkelijk om dat te zeggen, maar in die 42 jaar hebben we veel kunnen leren en kunnen optimaliseren. Met beide facetten zijn we nog steeds elke dag bezig. Kom je snel kijken om dit te ervaren?

Wie kunnen jouw collega’s worden?

Vacatures

Tekenaar AutoCAD / Werkvoorbereider

Het bedrijf

De VIB Groep is een groep van een aantal bedrijven, dat gespecialiseerd is in het leveren en monteren van geklimatiseerde ruimtes, hoofdzakelijk voor de food-industrie. Hierbij valt te denken aan hygiënische ruimtes, koelcellen, vriescel & droogcellen en vele soorten opkistingen. Allemaal specials welke geheel op maat worden gemaakt.

Naast het bouwen op locatie beschikken we over een fabriek, waarin we een groot deel van onze producten maken. Wij maken vele soorten deuren, vries/ koel schuifdeuren, bedrijfsdraaideuren, brandwerende deuren, etc. Verder vervaardigen we sandwichpanelen, vensters, afwerkprofielen, montageframes en vele andere producten.

Onze klanten zijn grote internationale spelers in bijvoorbeeld de foodsector, AGF en nog veel meer. Daarnaast werken wij ook samen met de slager op de hoek. Deze diversiteit maakt het werken bij VIB Isolatietechniek zo leuk. Dit proberen we eveneens door te vertalen naar de verschillende functie in het bedrijf.

Functie

Om de kwaliteit van onze producten te vergroten en de werkzaamheden beter te plannen zijn wij op zoek naar een allround AutoCAD tekenaar/werkvoorbereider.  In deze zeer afwisselende functie ben je als eerste verantwoordelijk om de wensen van de klant om te zetten naar een passende AutoCAD tekening. Jij bent degene die zorgt dat de kwaliteit van onze producten op niveau blijft. Jij staat dus tevens als eerste in de rij als het gaat om productontwikkeling.

Wil jij in een gezellige, informele en professionele omgeving werken? Dan ben je bij VIB op het juiste adres. We vinden het binnen VIB erg belangrijk dat we de wensen van de klant waar kunnen maken, doormiddel van een hoogwaardig product. Je werkt close samen met onze verkopers, projectleider en werkvoorbereider. Er is dus genoeg ruimte om te leren, ontwikkelen en groeien. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook wanneer je bijvoorbeeld uiteindelijk een functie als ‘projectleider’ ambieert. Ontwikkeling vinden wij erg belangrijk en hier besteden we dan ook veel tijd aan.

Wat verwachten wij?

We zoeken een AutoCAD topper die het leuk vindt om bezig te zijn met ontwikkeling. Sommige processen zijn toe aan een opfrisbeurt of moeten zelfs helemaal veranderen. Deze vrijheid is er! Ken jij alle ins en out van AutoCAD en heb je zelfs kennis van Revit, dan kan je deze kennis bij ons helemaal kwijt. We verwachten dat je initiatieven toont en samen met jouw collega’s nieuwe dingen voor elkaar krijgt. De lijnen zijn heel kort, dus nooit lang wachten op feedback of goedkeuring!

Competentieprofiel

 • HBO Bouwkunde of vergelijkbaar;
 • Ervaring als AutoCAD tekenaar (mag ook in je studie zijn);
 • Kunnen werken met AutoCad en het liefst Revit;
 • Stevige persoonlijkheid;
 • Proactieve werkhouding;
 • Een frisse blik.

Wij bieden

Bij VIB Isolatietechniek zijn wij een hecht team en hechten we veel waarde aan een goede werksfeer. We stralen dan ook veel gezelligheid en professionaliteit uit. Daarnaast bieden we een gedegen begeleiding. Doordat onze producten zeer specifiek en meestal maatwerk zijn helpt onze huidige werkvoorbereider en projectleider jou tot een hoger niveau te komen. Tevens bieden we op termijn de mogelijkheid door te groeien naar een senior rol binnen ons bedrijf.

 • Een goed salaris afhankelijk van de werkervaring en kennis;
 • Een informele sfeer waar verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen;
 • De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen naar een hogere functie of expert te worden in jouw vakgebied;
 • De vrijheid je eigen werkzaamheden in te plannen.

Interesse?

Heb jij die frisse blik die wij zoeken, neem dan contact op met Sophie de Graaf; s.de.graaf@vib-isolatie.nl of 024 – 34 35 400.

Direct solliciteren


Isolatiemonteur
Werk jij graag met gereedschap en hou jij van fysiek werk? Vindt je het leuk om verschillende bouwen te bezoeken door heel Nederland met een gezellig team van monteurs? Misschien ben jij de monteur die wij zoeken. De werkzaamheden bestaan uit het monteren van sandwichpanelen, dak- en gevelbeplating, etc. In deze functie ben je op verschillende locaties actief en ondersteun je de ervaren monteurs bij het bouwen van bijvoorbeeld koel- en vriescellen, clean-rooms, productieruimtes en nog veel meer! Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Panelen monteren en demonteren;
 • Ondersteunen van de voormannen;
 • Ramen en deuren monteren;
 • Kitten;
 • De dagelijkse gebruikelijke werkzaamheden, zoals het klaarzetten van de materialen.

Naar mate je langer werkzaam bent is het de bedoeling dat je steeds meer leert over de werkzaamheden. Uiteindelijk word je een volwaardig monteur of zelfs voorman, wij zijn daarom ook op zoek naar kandidaten die leergierig zijn en van aanpakken weten.

Arbeidsvoorwaarden

Ben jij de kandidaat die wij zoeken dan bieden wij jou:

 • De mogelijkheid tot een vast contract;
 • Werk binnen een leuk en gezellig bedrijf in de regio;
 • De kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardig monteur of voorman. Daarnaast liggen er nog meer ontwikkel mogelijkheden binnen VIB;
 • Een passend salaris.

Vaardigheden

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten die voldoen aan de volgende eisen:

 • Je bent niet bang om in een hoogwerker te werken;
 • Hoogwerker- en heftruckcertificaat een pré;
 • Je beschikt minimaal over basiskennis als het gaat over het werken met gereedschap;
 • Je bent in het bezit van een VCA en rijbewijs.

Ben jij geïnteresseerd en wil je graag aan de slag bij een leuke en gezellige club? Neem dan contact op met Sophie de Graaf (024-34 35 400).

Direct solliciteren


Stage & Afstuderen
Zoek je een geschikte stageplek of een leuke plek om af te studeren? Heb je tevens een bouwkundige, werktuigbouwkundige, marketing of bestuurskundige achtergrond? Dan ben je bij VIB Isolatietechniek aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht als je een stageplaats of afstudeerplek zoekt op bouwkundig gebied.

Je wordt begeleid door een ervaren medewerker die als jouw coach zal fungeren. Jouw persoonlijke coach staat je bij met adviezen en neemt je mee de praktijk in. Wij helpen je invulling te geven aan je stage- / afstudeeropdracht en je leerdoelen te behalen. Door zelf je verantwoordelijkheid te nemen en kansen aan te grijpen, kun je het maximale uit je stage halen. Je bent klaar voor het echte werk!

Heb jij ideeën over een leuke stage of afstudeeropdracht? Neem dan contact op met Sophie de Graaf via s.de.graaf@vib-isolatie.nl of bel 024- 34 35 400.

Direct solliciteren


Eerst mailen?


X
Sparren over diensten en services?

Uiteraard, wij staan voor u klaar!

Laat uw telefoonnummer achter, een datum en tijd en wij bellen u terug.


VIB Isolatietechniek