Terug naar vacatureoverzicht

Stage en afstuderen


Stage & Afstuderen
Zoek je een geschikte stageplek of een leuke plek om af te studeren? Heb je tevens een bouwkundige, werktuigbouwkundige, marketing of bestuurskundige achtergrond? Dan ben je bij VIB Isolatietechniek aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht als je een stageplaats of afstudeerplek zoekt!

Je wordt begeleidt door een ervaren medewerker die als jouw coach zal fungeren. Jouw persoonlijke coach staat je bij met adviezen en neemt je mee de praktijk in. Wij helpen je invulling te geven aan je stage- / afstudeeropdracht en je leerdoelen te behalen. Door zelf je verantwoordelijkheid te nemen en kansen aan te grijpen, kun je het maximale uit je stage halen. Jij bent klaar voor het echte werk!

Heb jij ideeën voor een leuke stage of afstudeeropdracht bij onze organisatie?
Wij kunnen niet wachten om kennis met jou te mogen maken en ontvangen graag jouw korte motivatie en CV, via de knop ‘solliciteer direct’ of stuur een e-mail naar recruitment@vib-isolatie.nl

MBO stages
Een goede stage is de beste manier om jouw carrière te starten! Als erkend leerbedrijf kunnen wij, ook leerlingen van het mbo begeleiden en opleiden. VIB Isolatietechniek is door de SBB erkend als leerbedrijf!

Jouw persoonlijke coach helpt jou invulling te geven aan stageopdrachten waardoor jij jouw leerdoelen kan behalen. Leren en ontwikkelen is een belangrijk aspect in onze organisatie. Alleen dan kun je de allerbeste worden in jouw vakgebied.

Door verantwoordelijkheid te nemen en kansen aan te grijpen, kun je het beste uit jezelf én je stage halen. Als jij bij ons op je plek zit heb je, na het behalen van je diploma, uitzicht op een vaste baan!

Voor de volgende opleidingen bieden wij stageplekken aan:
• Allround lasser niveau 3
• Basislasser niveau 2
• Allround constructiewerker niveau 3
• Constructiewerker niveau 2
• Allround plaatwerker niveau 3
• Plaatwerker niveau 2
• Isolatiemonteur niveau 2
• Assistent installatie- en constructietechniek niveau 1

 

“Nieuwbouw vind ik het leukste”
“Alles op rolletjes laten lopen, daar zit de uitdaging”
“Doorzettingsvermogen is belangrijk”

Solliciteer direct als stagiair!

Wij kunnen niet wachten om kennis met jou te mogen maken. Vul onderstaand jouw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
=