Terug naar vacatureoverzicht

Vacature allround monteur


Wij hebben het perfecte werk voor jou als allround monteur, heb jij:

– Bouwkundig inzicht en gereedschapskennis
– Ervaring met montage/ werken in de bouw
– Een rijbewijs B

Als allround monteur heb je een afwisselende baan, je bent overal inzetbaar en geen dag is hetzelfde. Samen met jouw collega’s werk je aan verschillende projecten in Nederland. Bij grote en kleine bedrijven ben je werkzaam. Zowel nieuwbouw als renovatieprojecten worden door ons uitgevoerd.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het monteren van (sandwich)panelen, zoals dak- en gevelbeplating maar ook het plaatsen van binnenwanden, deuren en ramen. Samen met jouw collega’s bouw jij bijvoorbeeld complete koel- en vriescellen, productieruimtes, cleanrooms of zelfs een distributiecentrum. Samen zorg je voor een goede afwerking met onder andere zetwerk.

In onze organisatie zijn ontzettend veel ontwikkelmogelijkheden. Heb je nog geen/weinig ervaring maar wil je graag een vakbekwame allround monteur worden of bijvoorbeeld doorgroeien tot voorman? Wij helpen jou!

Wat bieden wij jou?
– 40 uur en de mogelijkheid tot een vast contract
– Een uitstekend salaris op basis van ervaring en leeftijd (cao klein metaal)
– Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
– Regelmatig teamactiviteiten en borrels

Ben jij geïnteresseerd in de functie van Allround monteur en wil je kennismaken of een dag met ons meelopen? Wij ontvangen graag jouw korte motivatie en CV via de knop ‘solliciteer direct’, stuur een mail naar recruitment@vib-isolatie.nl of neem telefonisch contact met ons op via 024 -34 35 400.

 

“Alles op rolletjes laten lopen, daar zit de uitdaging”
“Het werk is afwisselend, door de verschillende projecten!”
“Monteren en werken in de bouw heb ik geleerd van vakmannen!”

Solliciteer direct als allround monteur!

Wij kunnen niet wachten om kennis met jou te mogen maken. Vul onderstaand jouw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
=