Terug naar vacatureoverzicht

Vacature metaalbewerker


De werkzaamheden van metaalbewerker bestaan onder andere uit knippen, zagen, kanten, boren, ponsen en kitten van verschillende metalen en monteren van divers deurbeslag. Dagelijks maken we verschillende producten op maat, waardoor de dagen en de werkzaamheden afwisselend zijn! Je maakt een eindproduct uit losse onderdelen. Denk hierbij aan verschillende soorten deuren, kozijnen, ramen, raamkaders en zetwerken in verschillende maten en uitvoeringen.

De functie van metaalbewerker kun je ook kennen als constructiebankwerker, constructiemedewerker, plaatwerker, productiemedewerker, zetter of CNC draaier.

Heb jij:
• Enige ervaring met metaalbewerking of montagewerkzaamheden in een productieomgeving
• Doorzettingsvermogen

 

Wat bieden wij jou?
• Tijdelijk 40-urig contract en de mogelijkheid tot een vast contract
• Een uitstekend salaris op basis van ervaring en leeftijd (cao klein metaal)
• Afwisselend werk in een dynamische omgeving in een leuk en gezellig team

Bekijk ook onze producten, bedrijfsfilm en lees de gesprekken van medewerkers om een indruk te krijgen van VIB Isolatietechniek.

Heb jij ervaring als metaalbewerker of met montagewerkzaamheden en lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan of wil je eerst een dag met ons meelopen? Wij ontvangen graag jouw korte motivatie en CV via de knop ‘solliciteer direct’, stuur een mail naar recruitment@vib-isolatie.nl of neem telefonisch contact met ons op via 024 -34 35 400.

 

“Het werk is afwisselend door de verschillende projecten!”
“VIB Isolatietechniek is een echt familiebedrijf!”
“Monteren en werken in de bouw heb ik geleerd van vakmannen!”

Solliciteer direct als metaalbewerker!

Wij kunnen niet wachten om kennis met jou te mogen maken. Vul onderstaand jouw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
=