Werkzaamheden ivm coronavirus


‘Onze werkzaamheden gaan op aangepaste en veilige wijze door’

Sinds de uitbraak van het coronavirus is er wereldwijd veel aandacht om verspreiding tegen te gaan. Wij volgen strikt de richtlijnen die het RIVM voorschrijft.

Voor VIB Isolatietechniek is de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en die van partijen waar wij mee samenwerken het allerbelangrijkste. Met als doel verdere verspreiding te voorkomen volgen wij naast de voorgeschreven adviezen en maatregelen van het RIVM ook nog extra regels om te zorgen dat uw en onze medewerkers gezond blijven.

Uiteraard doen wij er alles aan om de continuïteit van onze partners en ons bedrijf te waarborgen. Met verscherpte maatregelen staan wij tot uw beschikking en zorgen wij er samen voor dat de bedrijfsvoering voortgezet kan worden.

Wij vinden het belangrijk dat bedrijven verantwoordelijkheid nemen voor haar medewerkers en bezoekers binnen het bedrijf. Juist in deze lastige tijd vinden wij het niet meer als vanzelfsprekend dat wanneer onze medewerkers bij u op locatie komen, zij naast hun eigen verantwoordelijkheid, ook kunnen rekenen op de door uw bedrijf extra genomen verantwoordelijkheid en maatregelen.

Concreet zal dit betekenen dat wij alléén nog ‘gescheiden’ werkzaamheden zullen uitvoeren in ruimtes waar geen andere medewerkers aanwezig zijn of dat er een veilige afstand tot uw medewerkers gewaarborgd kan worden. Dit geldt eveneens voor het gebruik van sociale ruimtes en bedrijfskantine. Indien de veiligheid in de praktijk niet gegarandeerd kan worden dan zullen wij in nauw overleg met u de werkplek per direct veilig maken of de werkzaamheden verzetten naar een later moment waarin de situatie wel veilig is.

 

Vestiging Nijmegen
Bezoek aan onze vestiging is uiteraard mogelijk, u bent van harte welkom. Wel vragen wij aan u vooraf aan afspraak te maken.

Wij wensen iedereen het allerbeste voor de komende tijd. Dat we er samen voor mogen zorgen dat het coronavirus zich niet verder zal uitbreiden en u en uw geliefden gezond blijven.

Mochten er vragen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.