Verleng de levensduur van je isolatiedeuren met een onderhoudscontract


Isolatiedeuren zijn een kostbare investering,  je wilt dan ook dat deze zo lang mogelijk meegaan.  Regelmatig onderhoud aan je isolatiedeuren zorgt er voor dat deze in goede conditie blijven en verlengt de levensduur van de deur. Bij VIB Isolatietechniek hebben we hier een speciaal onderhoudscontract voor!

Het onderhoudscontract: een goede keuze?
Isolatiedeuren (schuifdeuren/draaideuren) van VIB isolatietechniek zijn zo gemaakt, dat ze onderhoudsarm en zeer gebruiksvriendelijk zijn. Echter wanneer iets veelvuldig gebruikt wordt, zal dat altijd zijn sporen nalaten.  Al werken al je medewerkers nog zo netjes en voorzichtig, er wordt ook gewerkt in een werkomgeving met extreme condities. Regelmatig onderhoud zorgt er voor dat de kleine gebruikerssporen direct opgemerkt worden en daarnaast gerepareerd, nog voordat het tot grote problemen (en dus kosten!) zou kunnen leiden.

Periodiek onderhoud wordt in drukke tijden nogal eens vergeten, met een onderhoudscontract staat deze inspectie vast en dragen wij zorg voor jouw deuren.

Welke voordelen heeft een onderhoudscontract?
Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, kleven er veel voordelen aan een onderhoudscontract. We zetten ze hier voor je op een rij:

  • Zekerheid: met een onderhoudscontact ben je altijd verzekerd van continuïteit. Wij dragen zorg voor een goede werking van de isolatiedeuren en zorgen dat er geen achterstallig onderhoud ontstaat.
  • Snelle service:  bij eventuele problemen zorgen wij er voor dat dat je snel geholpen wordt, zodat er geen ongewenste stilstand op de werkvloer ontstaat.
  • Kostenbewust: regelmatig onderhoud verlengt de (technische) levensduur van de deuren. Wanneer problemen in een vroeg stadium worden geconstateerd, kan er direct actie worden ondernomen. Dit voorkomt dat het probleem of de storing erger wordt;  duurder wordt.
  • Veiligheid en betrouwbaarheid:  in verschillende sectoren moeten er aan veel hygiëne- en veiligheidsvoorschriften vanuit de overheid worden voldaan. Wanneer er een inspectie is op de werkvloer, wil je niet voor verrassingen komen te staan.
  • Wettelijk verplicht: onderhoud is in veel sectoren wettelijk verplicht.  Periodiek onderhoud en inspectie zorgt er voor dat je voldoet aan deze regels, en voorkomt calamiteiten.

 

Gratis inspectie
Wanneer je bij ons een onderhoudscontract afsluit,  doen wij de eerste inspectiebeurt gratis. Onze deskundige werknemers bekijken de deuren en nemen de eventuele schade en slijtage op. Indien gewenst biedt VIB Isolatietechniek ook onderhoudscontracten voor isolatiesystemen.

Je kunt hier een gratis inspectiebeurt aanvragen.